Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
hegyigab Gazda
|
Elküldve: 13.Ápr. 2010 20:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem dolgozom fölöslegesen. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Siroraod Apprentice
Csatlakozott: 19.Máj. 2012 16:42 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest, Magyarország
|
Elküldve: 19.Máj. 2012 17:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Heló!
Gondoltam nyitok a "Casual" témakörbe témát, de aztán meggondoltam hogy az biztos a haladó/menő játékosoknak való témakör, tehát lehet hogy azt gondolnátok rólam hogy verseny szintű játékos vagyok, pedig ez nem így van. Épp ezért gondoltam hogy inkább ide írom a kérdésemet/kérésemet.
Olyan szempontból kezdő vagyok hogy alig versenyeztem párszor, és nem is szándékozok versenyeken részt venni (legfeljebb sealed deck (draft) versenyeken, mert azokat még kb. közepesen jól képes vagyok teljesíteni). Baráti játékokban viszont szivesen részt veszek. Kedvenc formám a Highlander és a EDH, vannak is saját paklijaim.
Van egy csomó kártyám, meg paklijaim, és szeretnék játszani valakikkel. Hogyha van olyan baráti társaság akik Budapesten viszonylag gyakran találkoznak és játszanak baráti meneteket Highlander és/vagy EDH formában, szivesen csatlakoznék hozzájuk. Írjatok!
e-mail: mobbingclub@gmail.com |
|
Vissza az elejére |
|
|
Ghoul Apprentice
Csatlakozott: 25.Aug. 2012 15:18 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 25.Aug. 2012 15:28 Hozzászólás témája: Újrakezdés... |
|
|
Tisztelet Mindenkinek!
Kb. 1998 és 2000 között MTG-ztem (27 vagyok) , de nem túl aktívan. Versenyeken nem vettem részt.
A lényeg: szeretném újrakezdeni a magicezést és versenyeken is szeretnék részt venni.
A szabályokat felelevenítettem és kiegészítettem a módosításokkal is a fejemben, sokat olvastam a neten az új dolgok után az utóbbi időben.
A probléma az, hogy többet kellene játszanom, mert gyakran felmerül bennem sok apró kérdés és létrejön több problémahelyzet is, amit egy naprakészebb játékos meg tudna válaszolni nekem...
A kezdők versenyei (a Sárkánytűzben, Holdfényben) mennyire kezdő szintűek? Kb. Milyen jellegű paklikkal jönnek és kb. milyen korosztály?
Válaszaitokat köszönöm és jó játékot mindenkinek! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Horváth Tamás Master Wizard
Csatlakozott: 15.Szept. 2008 10:49 Hozzászólások: 225 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 29.Aug. 2012 12:10 Hozzászólás témája: Re: Újrakezdés... |
|
|
A Sárkánytűzben péntekenként, de akár hétköznap délutánonként is találsz embereket, akik szívesen játszanak versenyen kívül. Még a boltost is be tudod fűzni egy menetre, szerintem. Ahhoz, hogy a gyakorlat meglegyen és a szabályok tiszták legyenek, mindenképp ilyennel kellene kezdeni. |
|
Vissza az elejére |
|
|
Ghoul Apprentice
Csatlakozott: 25.Aug. 2012 15:18 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 31.Aug. 2012 02:10 Hozzászólás témája: Re: Újrakezdés... |
|
|
Horváth Tamás írta: | A Sárkánytűzben péntekenként, de akár hétköznap délutánonként is találsz embereket, akik szívesen játszanak versenyen kívül. Még a boltost is be tudod fűzni egy menetre, szerintem. Ahhoz, hogy a gyakorlat meglegyen és a szabályok tiszták legyenek, mindenképp ilyennel kellene kezdeni. |
Köszönöm! |
|
Vissza az elejére |
|
|
Cruent Apprentice
|
Elküldve: 11.Nov. 2012 01:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Hi! Keresek Szekszárdon-Pakson MTG-játékosokat akik tudnának segteni nekem a játékkal kapcsolatban. Az igazság az hogy még kártyáim sincsenek ^^' Csak neten jáccottam eddig (Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2013) és tetszett a játék. Lenne ilyesmire lehetőség? |
|
Vissza az elejére |
|
|
Horváth Tamás Master Wizard
Csatlakozott: 15.Szept. 2008 10:49 Hozzászólások: 225 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 11.Nov. 2012 18:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Cruent írta: | Hi! Keresek Szekszárdon-Pakson MTG-játékosokat akik tudnának segteni nekem a játékkal kapcsolatban. Az igazság az hogy még kártyáim sincsenek ^^' Csak neten jáccottam eddig (Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2013) és tetszett a játék. Lenne ilyesmire lehetőség? |
Helló,
Javaslom a http://www.facebook.com/#!/groups/157102657685084/
és a http://lfg.hu/forum/index.php?showforum=31 linkeket. Ott nagyobb eséllyel botlasz olyan emberekbe, akik esetleg a környékeden vannak.
ht |
|
Vissza az elejére |
|
|
Gindarel Apprentice
|
Elküldve: 23.Ápr. 2013 11:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Remélem lehet ide ilyesmit írni:
Pauper T2-t szeretnék játszani 30-ától keddenként a Metában (5 óra környékén) és játékosok kellenének!
Gyakorlatilag minden szervezés alatt áll: nevezési díj, díjazás a játékosok számától (és versenyszellemétől) függ, de mivel főként kezdőkre számítok 0Ft v. 200/250Ft van megcélozva.
Díjazás hasonló szellemiségben.
Sok szeretettel várom a jelentkezőket!
Üdv,
Mátyás |
|
Vissza az elejére |
|
|
hegyigab Gazda
|
Elküldve: 24.Ápr. 2013 17:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali,
lehet írni, persze.
csak nem túl sokan olvassák itt. inkább az lfg fórumát, vagy a FB-ot javasolnám.
üdv, Gábor
Gindarel írta: | Remélem lehet ide ilyesmit írni:
Pauper T2-t szeretnék játszani 30-ától keddenként a Metában (5 óra környékén) és játékosok kellenének!
Gyakorlatilag minden szervezés alatt áll: nevezési díj, díjazás a játékosok számától (és versenyszellemétől) függ, de mivel főként kezdőkre számítok 0Ft v. 200/250Ft van megcélozva.
Díjazás hasonló szellemiségben.
Sok szeretettel várom a jelentkezőket!
Üdv,
Mátyás |
|
|
Vissza az elejére |
|
|
Zoli72 Apprentice
Csatlakozott: 16.Márc. 2016 06:46 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 16.Márc. 2016 06:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Szeretnék elmezdeni "élesben" játszani,tanulni az alapokat.
Kérdéseim:
- Hol lehet kártyákat,kellékeket vásárolni?
- Van-é rendszeres és publikus hely,rendezvény,ahol lehetőség van játszani,vagy akárcsak tanulni?
Köszi |
|
Vissza az elejére |
|
|
Baro75 Wizard
Csatlakozott: 27.Nov. 2008 18:12 Hozzászólások: 50 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
Vissza az elejére |
|
|
atban Apprentice
|
Elküldve: 29.Ápr. 2016 16:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Magic: Duels-sel játszottam gépen és nagyon megtetszett, úgy dönöttem akarok is kártyákat venni. Lenne néhány noob kérdésem :Hol tudnék olcsón sok lapot beszerezni(online), amikből már egy jó deck-et össze lehet rakni? Vagy a kész deck-ek mennyire jók? Nézegettem ebay-en a lapokat, ezek mennyire eredetik? |
|
Vissza az elejére |
|
|
|